Група "Пчелица"

Пчелиците се трудят неуморно, от цвят на цвят събират те прашец, а после в кошера отново превръщат го във капчици медец.

Посети групата

Група "Звездица"

Смели врабчета с боси крачета, с песничка звънка, играят навънка. По песните и по игрите, дори и без крилца приличате на тях деца.

Посети групата

Група "Слънчо"

Слънчице засмяно, слънчице добричко, все към теб протягам двете си ръчички. И ми става леко, леко на сърцето. Слънчице да грее всеки ден в небето!

Посети групата

Група "Мечо пух"

Колкото повече, толкова повече!

Посети групата

Заповядайте при нас!

Разгледайте материалната база,

начина и методите,

чрез които се грижим и отглеждаме Вашите деца!

За да сте пълноценни на работното си място е нужно да сте спокойни за своето малко съкровище, за това ние Ви каним

в Детска градина "Китка",

където ще обгрижваме Вашето дете с обич и внимание.

 

Нашата детска градина „Китка“ стана още по-китна

Детска градина „Китка“ в Нови пазар стана още по-китна благодарение на неуморния труд на персонала

През декември, нямаше как – градината не беше огласяна от детска глъч. Но това не я превърна в тъжно и опустяло място.

 

 

Всички ние от персонала на заведението запретнахме ръкави, за да ремонтираме и освежиме спалните помещения, игралните, физкултурния салон и ресурсния кабинет, че и за двора на детското заведение се погрижихме подобаващо.

Боядисване, почистване, събиране на листа, облагородяване на дворовите пространства и всеки от учителите, педагогическите специалисти, членовете на помощния персонал, дори и самата директорка – сменихме амплоато си на възпитатели, учители и мениджъри и се включихме в общия проект.

И ето как, след празниците, възпитаниците на детска градина „Китка“ ще се радват на своя коледен подарък не за ден или два, а за месеци напред.

Пожелаваме Ви здраве, благоденствие и мир в домовете! Очакваме децата с нетърпение в първите януарски дни, когато ще ги посрещнем в новата ни и обновена детска градина!